Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  • Volkswagen Сервіс 4+
    Новини сервісу 02.02.2024

    Вашому Volkswagen виповнилось 4 роки? Тоді маємо для Вас спеціальну пропозицію - "Volkswagen Сервіс 4+".

    Спеціально для Вас були розроблені пакетні пропозиції, які включають вартість Оригінальних запасних частин та вартість робіт по їх заміні з вигодою до -25%*.  Дізнавайтеся більше за посиланням:

  • Новий Touareg
    Новини автосалону 01.01.2024

    Новий Touareg

    Новий Touareg відзначає прем’єру із оновленим дизайном та технологіями.  Touareg - це універсальний автомобіль в категорії великих SUV; ідеальне поєднання комфортабельного туристичного автомобіля, потужного тягача та надійного позашляховика. Volkswagen випускає нове покоління флагмана Touareg - перший автомобіль Volkswagen, який дебютує з матричними фарами IQ.Light HD LED із інтерактивною системою освітлення, що робить водіння вночі ще більш комфортним.Volkswagen також оновив салон преміум-класу, а Innovision Cockpit використовує останні найновітніші версії апаратного та програмного забезпечення. Новий датчик навантаження на даху та вдосконалені системи контролю ходової частини яскраво підкреслюють відмінності між оптимальним комфортом та максимальною продуктивністю. Завдяки новим технологіям Touareg став більш універсальним та багатогранним, ніж будь-коли раніше. Новий дизайн передньої та задньої частини робить оновлення відразу помітним. Особливо виразними елементами є задні LED ліхтарі, які тепер виконані у вигляді світлової смуги та мають червону підсвітку логотипу Volkswagen.

  • Volkswagen Tiguan
    Новини автосалону 19.09.2023

    Volkswagen відзначає світову премʼєру нового Tiguan

    Виразний дизайн і покращена аеродинаміка. Компактний кросовер отримав абсолютно новий дизайн. Особливо вражаючою особливістю є потужний вигляд передньої частини автомобіля з дуже пласкими світлодіодними фарами та закритою склом горизонтальною світлодіодною смугою. Отвори решітки радіатора тепер розташовані на зовнішніх сторонах бампера, де повітряні завіси забезпечують оптимальну подачу повітря. Вивірена передня частина підкреслює той факт, що коефіцієнт лобового опору знизився з 0,33 до 0,28. Цей силует характеризується спортивними плечима над колісними арками. Нова горизонтальна світлодіодна смужка підкреслює неповторну задню частину Tiguan.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.