Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. В Україні представлено новий бренд-дизайн Volkswagen!
15.11.2019
Світ Фольксваген

В Україні представлено новий бренд-дизайн Volkswagen!

З листопада 2019 року Volkswagen та Volkswagen Комерційні автомобілі в Україні розпочинають комунікацію з новим логотипом та за новими стандартами.

Volkswagen

Volkswagen та Volkswagen Комерційні автомобілі стають яскравішими та емоційнішими, акцентуючись на людях та їх почуттях, які вони переживають під час взаємодії з нашим продуктом.

До вже звичних ДНК бренду, з якими ми звикли асоціювати Volkswagen, тепер додаються почуття гумору, чіткість та зрозумілість, відкритість і акцент на людей. Бренд Volkswagen Комерційні автомобілі був глибоко інтегрований у процес ребрендингу Volkswagen. У процесі цієї адаптації, бренди приділили багато уваги розробці комунікації, яка б ідеально пасувала цільовим групам наших клієнтів та відображала діджиталізоване майбутнє.
Нові логотипи Volkswagen та Volkswagen Комерційні автомобілі стали сучаснішими, зрозумілішими та простішими, і якнайкраще адаптуються до сучасних потреб в умовах діджиталізації. 

Новий бренд-дизайн було презентовано на Міжнародному автосалоні у Франкфурті (IAA Frankfurt) 9 вересня 2019 р. Новий логотип засяяв на багатоповерхівці штаб-квартири компанії у Вольфсбурзі одночасно з початком вечірньої прес-конференції Volkswagen Group.

Перехід на новий бренд-дизайн у всьому світі відбуватиметься поступово і має завершитися до середини наступного року.

В Україні вже зроблено перші кроки на шляху до ребрендингу – відбулася заміна логотипу  та перехід на нову платформу офіційних сайтів Volkswagen та сайтів дилерської мережі в Україні, також оновлено логотипи в акаунтах офіційних соціальних мереж та інших каналів комунікації.

Відтепер уся нова комунікація Volkswagen в Україні засяє новими кольорами та відтінками и відбуватиметься за принципами та стандартами нового бренд-дизайну.

Яким тепер став офіційний сайт Volkswagen та Volkswagen Комерційні автомобілі в Україні можна побачити за посиланнями.

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.