Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Tiguan.
01.07.2020
Світ Фольксваген

Світова прем’єра нового Tiguan.

1 липня 2020 Volkswagen презентував оновленій Tiguan – один з найпопулярніших SUV в усьому світі, водночас беззаперечний лідер продажу в сегменті на європейському ринку.

vw

Станом на 2020 рік сумарна кількість продажів Tiguan в усьому світі перевищила 6 000 000 автомобілів, з яких тільки за 2019 було виготовлено та передано власникам 911 000 автомобілів.

Ральф Брандштеттер, головний Операційний директор Volkswagen, відзначив наступне: «Ми запустили нову SUV-стратегію в 2016 році, разом із прем’єрою нового Tiguan 2-го покоління... Тепер для Volkswagen настав час електрифікації, діджиталізації та синхронізації зі світовою мережею і нового Tiguan. Це наділить цей автомобіль всім необхідним для того, щоб прийняти виклики сучасності»

Окрім самого факту електрифікації Volkswagen Tiguan, не забули й про найбільш продуктивну версію, а саме Tiguan R. Вперше Tiguan буде доступний із новим двигуном 2.0 TSI, потужністю в 320 к.с. з новою системою повного приводу, яка здатна розподіляти обертальний момент як між вісями, так і між колесами.

В той самий час нова система AdBlue перетворює нове покоління двигунів TDI на одні з найчистіших представників світу ДВЗ.

Нове покоління Travel Assist переймає на себе частину керування автомобілем на швидкості до 210 км/год. Модель отримала оновлену мультимедійну систему, що значно розширює online-можливості автомобіля, може працювати в тандемі з саунд-системою Harman/Kardon потужністю в 480 Вт.

Передня частина автомобіля стала більш виразною, завдяки оновленій решітці радіатора, новому виконанню бампера, високій лінії капоту та оновленій 24-елементній світлодіодній оптиці  IQ.LIGHT, що здатна оперувати 10 інтерактивними функціями освітлення в залежності від комплектації автомобіля. 

Як і всі нові моделі, Tiguan отримав розміщення назви моделі по центру кришки багажного відділення, а компанію напису тепер складе оновлений логотип повнопривідних моделей 4MOTION.

Вперше для Tiguan запропоновано performance-версію, яка може почуватися впевнено як на треку, так і відповідати вимогами до автомобіля на кожен день. За сприяння спортивного підрозділу компанії EA888 evo4 найновітніше покоління високопродуктивних TSI двигунів було адаптовано для Tiguan R. На додачу, власна система повного приводу “R-Performance Torque Vectoring” може подарувати абсолютно новий досвід від імпульсивного стилю кермування - інтенсивність перерозподілу обертаючого моменту залежить від положення педалі акселератора, бокового прискорення, положення керма та зчеплення коліс із дорогою. Також система вибору профілю їзди доповнена новим режимом Race, який можна активувати безпосередньо натисканням окремої кнопки на кермі.

Всі наведені дані отримано від виробника автомобілів Volkswagen AG. ТОВ «Порше Україна» залишає за собою право вносити зміни до комплектацій автомобілів, які будуть імпортуватися в Україну, без попереднього узгодження. Деякі функції та онлайн-сервіси можуть бути недоступні у певних країнах. Звертаємо вашу увагу, що продажі серійних версій автомобілів ще не розпочато і дана інформація носить виключно ознайомчий характер.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.