Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Спеціальна пропозиція. Tiguan Limited Edition R-Line з пакетом Black Style.
11.02.2020
Кредит, лізинг, страхування

Спеціальна пропозиція. Tiguan Limited Edition R-Line з пакетом Black Style.

Думаєте Black Style це лише про Touareg? Tiguan Limited Edition R-Line з пакетом Black Style не перестає вражати! Бензиновий дволітровий двигун на 220 к.с із повним приводом 4MOTION та 7-ступ. автоматичною коробкою передач захопить Вас з першого погляду. Більше стилю, незалежності та опцій. Сконфігуруйте авто вашої мрії вже сьогодні!

VW

ТОВ "Джерман-Центр" - офіційний дилер Volkswagen в Вінницькій області, пропонує можливість придбати автомобіль Volkswagen Tiguan за спеціальною ціною від 931 000 грн. та в кредит від 12 085 грн/місяць!* 

* - Пропозиція розрахована зі  врахуванням реальної річної процентної ставки 19% річних, терміном на 5 років  за умови сплати від 50% авансового платежу\вартості автомобіля. Розрахунок всіх сум здійснено станом на 11.02.2020 виходячи із зазначених вище даних, значення процентної ставки 19% річних (фіксована), та без урахування будь-яких інших додаткових витрат, окрім вищезазначених, всі такі суми, розрахунки та результати обробки запитів є орієнтовними та підлягають зміні при укладенні відповідного договору. Послуги з надання кредитів надає ТОВ "Порше Мобіліті" (свідоцтво Держфінпослуг ІК 58 від 02.07.2009 р., ліцензія на надання коштів у позику/фінансовий кредит видана відповідно до розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017).

 

Запис на тест-драйв за телефонами: (067) 178-00-99 та (0432) 555-999

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.