Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Обирай Amarok, Transporter та Crafter
09.06.2020
Світ Фольксваген

Обирай Amarok, Transporter та Crafter

Спеціальні пропозиції на автомобілі зі складу. Ми раді представити обмежений перелік автомобілів, що доступні за спеціальною ціною зі складу. Volkswagen Комерційні автомобілі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей.

vw

Ми раді представити обмежений перелік автомобілів, що доступні за спеціальною ціною зі складу. Volkswagen Комерційні автомобілі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей.

Crafter Kasten - автомобіль нового виміру: практичний, економічний, інноваційний. Коли ми говоримо про Volkswagen Crafter, перед усіма цими визначеннями можна сміливо ставити приставку «най». 

Окремо варто відзначити Amarok із постійним повним приводом 4Motion, що є улюбленцем чоловіків протягом 4-х років. Адже його завдання номер один - доставляти водієві задоволення!

Transporter Kasten та Kombi ідеальні міські фургони, що створені для найрізноманітніших цілей: місткі але маневреі, як звичайний легковий автомобіль. 

Multivan та Caravelle преміальні вени для сім'ї та повсякденного життя.

Caddy готовий до всіх завдань, що стають перед вами щодня. А зі знижкою на автомобілі до 5%*ваша мрія стане реальною.

 

Варіанти автомобілів, що можна придбати за легкою ціною

 

Amarok - вигода від 50 196 грн.*

Головна задача: доставляти водієві задоволення!

Ідеальний асфальт, сніг, пісок або бездоріжжя. З Amarok ви отримаєте задоволення на будь-якій дорозі у будь-яку погоду. Маневреність, достатній кліренс, система постійного повного приводу 4MOTION, 8-ступенева КПП та дизельний двигун 2.0 TDI або 3.0 V6 TDI, які перетворюють Amarok на короля дороги.

Обрати Amarok зі знижкою

 

 

Crafter - вигода від 47 882 грн.*

Цільнометалевий фургон Crafter Kasten відрізняється рекордною для класу місткістю, найбільш продуманою системою кріплення вантажу, в тому числі і під дахом, найкращою підготовкою для подальшої установки полиць, стелажів і шаф. Цей фургон - практично еталон.

Обрати Crafter зі знижкою

 

 

Caddy Kasten - вигода від 27 500 грн.*

Caddy - універсальний комерційний автомобіль в компактному, але дуже місткому кузові.

Обрати Caddy зі знижкою

 

 

T6 Kasten та T6 Kombi - вигода від 41 500 грн.*

Уже понад 70 років Transporter розвивається та росте разом із своїми задачами. Саме тому на сьогодні його вантажний відсік став функціональним та універсальним як ніколи. Автомобіль пропонується з двома колісними базами і трьома варіантами даху, максимальний об'єм вантажного відсіку становить 9,3 м³, а вантажопідйомність може сягати 1400 кг.

Обрати T6 Kasten зі знижкою

Обрати T6 Kombi зі знижкою

 

 

Multivan та Caravelle - вигода від 41 658 грн.*

Місткий салон з можливістю гнучкої організації простору та першокласним оздобленням вражає, а надсучасні мультимедійні системи і передові системи підтримки водія у поєднанні з економічними двигунами відповідають найвищим вимогам.

Обрати Multivan зі знижкою

Обрати Caravelle зі знижкою

 

 

*Сума вказана в національній валюті станом на 05.06.2020 р. за комерційним курсом АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Дана сума є орієнтовною. За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Volkswagen  (Фольксваген) в Україні.

Пропозиція дійсна до 31.08.2020, фінансування в гривні, аванс від 30 % вартості авто, термін на 1 рік, з другого року річна ставка - 18,99 %.  Послуги фін лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017).   Кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017)

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.