Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Новий бренд-дизайн Volkswagen Комерційні автомобілі
30.09.2019
Світ Фольксваген

Новий бренд-дизайн Volkswagen Комерційні автомобілі

Люди в центрі уваги. Volkswagen Комерційні автомобілі стає ближчим до своїх клієнтів, як ніколи раніше. "У світі вже було представлено оновлення T6. Т6.1 - ще більш цифровий та відповідає вимогам часу," говорить пан Хайнц-Юрген Льов, член правління з продажу та маркетингу. "З початку цього року бренд Volkswagen Комерційні автомобілі став відповідальним за ID. BUZZ, який, як на мене, є найбільш емоційно привабливою у сім'ї ID. Важко уявити більш слушний момент для представлення ребрендингу бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, ніж зараз".

T6

Тобіас Фолькмер, голова відділу продакт- маркетингу Volkswagen Комерційні автомобілі: "Наш маркетинг стає більш цифровим та базується на онлайн-технологіях. 

Ми знаходимося в постійному русі, маючи на меті швидку комунікацію з клієнтом швидко,  що утворить чіткий емоційним зв'язок." Бренд Volkswagen Комерційні автомобілі був глибоко інтегрований у процес ребрендингу марки Volkswagen. Фолькмер додає: "У процесі цієї адаптації, ми приділили багато уваги розробці такої інтерпретації, яка б ідеально пасувала цільовим групам наших клієнтів. Понад усе, автентичність відіграє значну роль, як ніколи раніше."

Трансформація стає візуально помітною щодня: все стає предметом інтенсивної адаптації - починаючи від візуальної мови до корпоративного дизайну у цілому всіх наших друкованих матеріалів, нашої присутності онлайн, брендування наших дилерських центрів, та врешті решт нашого нового логотипу. Це підкреслює перехід нашого бренду від класичного виробника автомобілів, який виробляє легкі комерційні автомобілі, до сучасного постачальника рішень мобільності майбутнього.

В Україні процес адаптації та впровадження нового бренд-дизайну буде поступовим та у декілька етапів. Оновлення почнеться на початку листопада та триватиме до кінця 2019 року.

Більше про комерційні автоммобілі Volkswagen читайте ТУТ

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.