Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Multivan шостого покоління: встановлює нові стандарти у своєму класі
13.12.2019
Світ Фольксваген

Multivan шостого покоління: встановлює нові стандарти у своєму класі

Чи можна удосконалити ідеал? Принаймні можна спробувати: шосте покоління моделей Multivan піднімає на новий рівень перевірені часом переваги й встановлює нові стандарти у своєму класі. У співпраці з нашими клієнтами ми доповнили цього надійного партнера новими деталями, які зроблять робочий день приємнішим, і розробили для нього найсучасніші системи допомоги водієві, системи безпеки й мультимедійні рішення, залишивши незмінною безкомпромісну багатофункціональність у повсякденній експлуатації. Міцний і просторий Multivan: різносторонній автомобіль для всіх, кому щодня доводиться виконувати чимало завдань.

ДЦ

Автомобіль перетворився на інноваційного супутника з найсучаснішими мультимедійними системами, системами допомоги водієві та системами безпеки, незмінною лишилась тільки безкомпромісна багатофункціональність. Міцний і просторий Multivan: різносторонній автомобіль для всіх, хто живе у постійному русі.

Щоб дізнатися ще більше інформації про Multivan шостого покоління - звертайтеся до продавців-консультантів автосалону "Джерман-Центр":

 

Марина
Ніколаєва

Керівник відділу продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Андрій
Ткаченко

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Дар'я
Грушецька

Адміністратор автосалону
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.