Джерман-Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Центр.

  1. Новини
  2. Неймовірне оновлення ікони Комерційних автомобілів
19.03.2019
Світ Фольксваген

Неймовірне оновлення ікони Комерційних автомобілів

Transporter, Caravelle, Multivan та California. Всі моделі є бестселерами протягом шести поколінь. Тепер лінійка отримує велике оновлення: T6.1. Остання редакція ікони.

Т6

Зовсім недавно, в лютому цього року Volkswagen Комерційні автомобілі представив Т6.1 в Autostadt Wolfsburg - всього за кілька метрів від місця, де 70 років тому були побудовані перші прототипи модельних серій. З тих пір Volkswagen Комерційні автомобілі постійно переосмислювали, розвивали і вдосконалювали європейські фургони. Це оновлення не є винятком.
Д-р Томас Седран, голова правління Volkswagen Комерційні автомобілі: «Новий T6.1 є автомобілем саме для цього моменту. Ми взяли перевірений транспортний засіб і оновили асистенти руху та інформаційно-розважальні системи. Гідропідсилювач керма Т6 поступився місцем електромеханічній системі Т6.1, що все змінює, оскільки відкриває доступ до нових асистентів допомоги керування». Д-р Седран продовжує: "У T6.1 ми хотіли встановити нові стандарти безпеки автомобіля, зручності та комфортності. Особливо важливим аспектом для нас була стабілізація руху авто. Ми зробили значний прогрес тут."

Налаштування двигуна також були змінені. T6.1 буде запущений з високоефективними дволітровими турбодизельними двигунами (2.0 TDI двигуни з потужністю від 66 кВт / 90 к.с. до 146 кВт / 199 к.с.). Всі вони відповідають стандартам викидів  Euro-6.

T6.1 буде запропоновано на ринку навіть як електомобіль (82 kw / 112 PS). Ємності акумуляторів до 77,6 кВт/год дозволятимуть проходити дистанції понад 400 км, що робить автомобіль ідеальним комерційним транспортом у місті.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.